Over ons

 

Studio Mei maakt magazines. Full colour tijdschriften bomvol sfeer en informatie. Irma Puma schrijft de teksten en Edith Leusink doet de vormgeving. En samen buigen we ons over de conceptontwikkeling. Wij zijn twee doorgewinterde bladenmakers met een lange staat van dienst bij zowel publiekstitels als custom media en dat heeft ons gevormd tot echte allrounders.

 

Ondanks het digitale geweld dat de wereld de laatste jaren overspoelt, blijven wij ook trouw aan papier. Omdat we nou eenmaal houden van de geur en het gevoel van ritselende pagina’s. Van het bladeren van voor naar achter en weer terug en van mooie druktechnieken die foto's optimaal laten uitkomen. Dat neemt echter niet weg dat we ook digitale magazines maken. Want ook wij begrijpen dat je met een goede combi van print en digitaal tegenwoordig ijzersterk staat.

 

We houden van korte lijnen en van heldere input. En als het moet maken we het onmogelijke mogelijk. We geloven in elkaar en in onze klanten en zullen elkaar waar mogelijk versterken. We luisteren, interpreteren, creëren en schaven bij waar dat nodig is. Onze teksten en beelden sluiten naadloos op elkaar aan. En onze magazines doen precies wat ze moeten doen: de lezer verleiden.

 

 

Mocht je interesse hebben in een magazine voor jouw merk, neem dan vooral contact met ons op. We denken graag met je mee …